19-10-2013 BC Eindhoven – EBBC 3 – 85-62

De mannen van BCE traden dit seizoen voor het eerst bijna compleet aan bij het begin van de wedstrijd.
EBBC startte in een hoge 3-2 zone waardoor BCE gemakkelijk de ruimte onder het bord wist te benutten en in de eerste minuten al uitliep naar een 11-3 voorsprong. EBBC paste de zone iets aan en wist door een aanvallende rotatie op de kop gemakkelijk te scoren. Hierdoor kwam EBBC weer langzaam terug en eindigde het kwart met een lichte voorsprong van 20-23.
In het tweede kwart zakte BCE terug in een zone en wisselde spelers door wat resulteerde in een scorestop bij EBBC waardoor het tweede kwart werd afgesloten met een score van 48-32.
Vanaf dit moment lieten de mannen van EBBC de koppen hangen en kwamen daardoor niet meer terug in de wedstrijd. Onder het bord waren de rebounds voor BCE en kwamen de schutters van EBBC niet meer goed tot schotopties. de voorsprong van BCE kwam niet meer in gevaar en de wedstrijd eindigde met een 85-62 overwinning.

Topscorer: Igor Lovric 22 pt